Missie en Visie

Bij Altena geloven dat we door onze passie voor samenwerken en innovatie (in bouwmaterialen) onze klanten kunnen helpen met het optimale product te vinden.

Door samen te werken met afnemers én leveranciers bedenken en ontwikkelen we duurzame, veilige oplossingen welke ons betrouwbaar en een authentiek maken voor onze klanten. Daar waar we mogelijkheden zien, zullen we dit doen door eigen systemen en producten te ontwikkelen om u de meest duurzame oplossingen te kunnen bieden.

Doormiddel van innovatieve deskundigheid, kennis en ontwikkeling in duurzaamheid voor milieu en mensen blijven wij voor in de markt. Door klantvriendelijkheid en klantgerichtheid weten wij de klant goed te adviseren tegen concurrerende prijzen. Door klein te blijven geloven we in onze kracht als specialisten.

We willen laten zien dat ondanks de “koude” materialen waar we mee werken, we warmte naar onze klanten kunnen bieden door het tonen van onze passie voor innovatie, samenwerken en het kunnen bieden van passende oplossingen voor onze klanten.

Wilt u weten hoe de Altena Groep op verschillende gebieden invulling geeft aan haar missie? Lees dan verder bij Duurzaam Bouwen of RONA productontwikkeling.

meerplatige duiker 1a web